ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров

Цена на кв.м € 11

€ 2,856

  • Референтен номер 11359
  • Квартал Център
  • Квадратура 272 кв.м.
  • Подова настилка Мокет
  • Обзавеждане Необзаведен
  • Етаж 4
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен 2010 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Камелия Белчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Камелия Белчева
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 884 180 228
Email - k.belcheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

 

Представяме ви офис в бизнес сградаклас А на бул.Т.Александров. Сградата е нова от 2010г. с луксозни общи части. Офисът е на 9-ти етаж с прекрасна панорама и е тип-OpenSpace. Разпределение- едно просторно работно помещение, заседателна зала, конферентна зала, директорски кабинет, кухненски кът и три тоалетни.  Отдава се под наем изцяло обзаведен с нови офис мебели. Отоплението е централно за сградата с чилъри, има система за освежаване на въздуха и резервно електрозахранване. Рецепция, СОТ, 24 часа жива охрана. В същата сграда разполагаме с още един офис със размер от 676кв.м. Офисът е необзаведен. Допълнително межете да наемете подземни паркоместа.


"Химик по образование, търговец по призвание"

Всеки бизнес е точно толкова „голям“, колкото хората, които го изграждат. Напълно наясно сме, че лицето на бранда Galardo са нашите служители – всеки със своята история, професионален опит и успехи. Това беше причината да решим, че е изключително важно постепенно да ви запознаем с всички тях – хората, които изслушват вашите нужди и предпочитания, а после се стараят да ви направят щастливи.

Ордени и медали се раздават по старшинство, затова и ще започнем с нашият най-дългогодишен служител – Снежина. Снежи е с нас от над 7 години, но се чувстваме сякаш дойде вчера. Обича да се шегува и да се закача, но това не трябва да заблуждава никого, защото тя е един сериозен професионалист с впечатляващ опит зад гърба си.

Професионалната история на Снежина започва по неочакван за един брокер начин – с диплома за химичен инженер. Не знаем дали това има нещо общо с химията между Снежи и клиентите, но някак си ни звучи логично, защото кариерното ѝ развитие след университета е изцяло свързано с предприемачество и търговия във всевъзможни области. Преминала е през хранителната и промишлената индустрии, козметичната сфера и туризма, но накрая стига до „своето“ нещо, а именно – недвижимите имоти.

Снежина е човек на разнообразието и според нея именно в него е чарът на консултантската професия. Харесват ѝ постоянното движение и срещите с различни хора всеки ден. Макар да работи под бранда на Galardo, Снежина споделя, че се чувства сякаш ръководи собствен бизнес и това я мотивира. Реалността действително не е далеч от това определение, тъй като всеки от нашите брокери представлява собствен набор от имоти и поддържа собствена мрежа с клиенти.

Като дългогодишен предприемач и консултант, Снежина знае, че най-трудното нещо в нашата сфера е да спечелиш доверието на клиента. Затова я помолихме да сподели с нас тайната на личния си подход и да ни разкаже за практиките, в които вярва. Не е изненадващо, че те са свързани с много прости неща – постоянно разширяване на кръга от контакти, уважение към отсрещната страна, честност и коректност. Снежи смята, че брокерите трябва да осъзнаят, че всяко изкривяване на истината излиза на повърхността след време и може да донесе единствено негативи – както за тях, така и за работодателите им.
Към момента, Снежина специализира предимно в сделките с офисни помещения, но въпреки това не спира да представлява собственици на апартаменти и къщи. Ако търсите или отдавате имот в Център, Лозенец, или някой от южните райони, потърсете я на 02/821-21-21!
 

ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център | Недвижими имоти | Цени> ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров ОФИС, НЕОБЗАВЕДЕН, бул.Т.Александров';

Направи запитване