УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС

Цена на кв.м.: € 5

€ 1,400

  • Референтен номер: 1404
  • Квартал: Драгалевци
  • Квадратура: 300 кв.м
  • Подова настилка Паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Отопление ТОК, ГАЗ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2000 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Драгалевци , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Камелия Белчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Камелия Белчева
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 884 180 228
Електронна поща - k.belcheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Представяме ви къща, намираща се в кв. Драгалевци, разполагаща с 750м2 двор. Къщата е на 2 нива. 1-во: хол, отделно кухня, спалня с баня и тоалетна, помещение за фитнес и сауна, 2-ро ниво: 2 спални с баня и тоалетна и излаз към тераса. Отоплението е на газ и ток (подово), като има и камина. Подовите настилки са паркет и гранитогрес. Къщата зазполага с гараж и паркомясто. 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Драгалевци | Недвижими имоти | Цени> УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС УЮТНА КЪЩА, ОБЗАВЕДЕНА в близост до супермаркет МАКС';

Оглед