ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ

Цена на кв.м € 1,100

€ 235,719

 • Референтен номер 1433
 • Квартал Витоша
 • Квадратура 214.29 кв.м.
 • Подова настилка Цимент
 • Обзавеждане Необзаведен
 • Етаж 1
 • Отопление ГАЗ
 • Вид строителство Тухла
 • Завършен 2005 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Витоша , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Email - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Ако искате да живеете в най-добрия затворен комплекс в София с прекрасни и подържани зелени площи, това е имота който трябва да видите.

Апартамента е разположен на 4-ви етаж , мансарда  в сграда от 2005 гс асансьор и добре подържани общи части.

Разполага с хол с кухненски бокс, 3 спални, 1 баня с тоалетн, тераса. Изложението е изток.

Апартамента е на шпакловка и замазка. Отоплението е на ГАЗ.  

Цената е без ДДС 


Как да разпознаем добрия брокер?

Консултантските професии често са недооценени или мразени. Обикновено за това си има уважителни причини, а основната от тях е, че голям процент специалисти от дадена област не се представят на ниво. Въпреки това не трябва да подценяваме ползите от съществуването на посреднически услуги. Те могат да бъдат осезаеми за клиента и се забелязват лесно, стига той да открие подходящия консултант и да му се довери.

И така, в нашия случай въпросът е – как да разберем, че ни обслужва добър брокер?

Добрият брокер е детайлно запознат със спецификите и движението на пазара на недвижими имоти. Макар да не е легитимен оценител, професионалният му опит помага да ви даде реалистична представа за стойността на имота, който желаете да продадете, закупите или наемете. Противно на всеобщото мислене, за консултантите не е изгодно да завишават прекомерно оценките си. Както знаем, търсенето и продажбата се определят от пазара. Цена, която драстично надскача пазарните нива, може изключително да забави продажбата и дори да я направи невъзможна. Опитният брокер знае това и няма да се опита да ви създаде илюзии за огромна печалба, ако тя не е възможна.

В процеса на преговори консултантът ще мисли няколко стъпки напред и редовно ще ви информира какво се случва – особено ако се откриват потенциални препятствия пред сделката или неочаквани тежести върху имота. Въпреки че е на ваша страна и ви представлява, брокерът няма да се притеснява да ви каже, когато не сте прави, и да предложи алтернативен подход.

В случай че търсите жилище под наем, добрият посредник няма да бърза да ви „натисне“ да сключите сделка, ако имате колебания. Той ще продължава да търси подходящи предложения, докато не намери такова, което удовлетворява изискванията ви. Неговата цел е да направи клиента щастлив и е наясно, че ако създаде неприятно впечатление, ще получи лош отзвук и никога няма да бъде препоръчан във вашето обкръжение. Добрият брокер се грижи за репутацията си и винаги се старае да удовлетвори очакванията на клиентите си или дори да ги надмине.

Освен да следи развитието на пазара, да ви съветва за цени и да посредничи при преговори, брокерът има и още една изключително важна задача: да ви информира за вашите задължения и права. Работата му не свършва с това да свърже клиент с продавач или наемодател. Той трябва да познава административния процес по закупуване и наемане на жилище, за да ви помогне с оформянето и придвижването на нужните документи – независимо от коя страна на сделката се намирате.

ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Витоша | Недвижими имоти | Цени> ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ ПРИЯТЕН ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НЕОБЗАВЕДЕН в комплекс МАКСИ';

Направи запитване