КЪЩА ПОД НАЕМ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БИСТРИЦА

Цена на кв.м € 4

€ 1,200

  • Референтен номер 1834
  • Квартал с.Бистрица
  • Квадратура 314 кв.м.
  • Подова настилка Теракот
  • Паркинг Паркинг място
  • Отопление ТОК
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен 2009 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако КЪЩА, Бистрица цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - с.Бистрица , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo office тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo office
Телефон - + 359 2 8 21 21 21
Email - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Представяме на Вашето внимание прекрасна къща в околностите на София, намираща се в затворен комплекс на Бистришко шосе.
Квадратура: 314 кв.м.
Разпределение:
- Приземен етаж: гараж за две коли, мокро помещение, мазе
-Етаж 1: хол с трапезария и оборудвана кухня, баня с душ кабина и тоалетна, тераса с прекрасна панорама
-Етаж 2: 3 спални, баня с вана и тоалетна, баня с тоалетна
  Отопление : газ /ток
Луксозно изпълнение на довършителните работи.
Възможно е обзавеждане при дългосрочно наемане.
Цена: 1250 евро с ДДС и вкл. такса поддръжка
Къщата е нова. Инфраструктурата на комплекса е заършена и отлично поддържана.
                                  


Там, където царете живеят на село

Знаете ли, че в Бояна са живели аристократи още от XIII век, но въпреки това тя губи статута си на село чак през 1961г.? Днешният луксозен квартал някога е бил летен дом на севастократор Калоян – за него е построена и Боянската църква. Портретите и надписите в църквата са единствените достоверни източници на информация за личността и потеклото на владетеля.

Бояна запазва престижа си през годините – чак до днес. Тя винаги е била дом на представители от суверенния и политическия елит. По време на социалистическия строй в Бояна се изгражда комплекс, който става официална резиденция на Държавния съвет на НРБ. Мястото е избрано заради голямата площ и близостта до ключови пътни артерии. Една от тях - бул. България - е построена специално за да осигури бърза връзка на Бояна с центъра на столицата.

След 1989г. комплексът е реституиран, а в района започва устремно развитие на частното строителство. Бояна се превръща в луксозно предградие на София и желан семеен квартал, комбиниращ лукс, природа и бърз достъп до града. 

Galardo също има отношение към района и участие в неговото развитие. През 2017г представихме последния си строителен проект – Galardo Boyana Residence - http://www.galardo.bg/boyana-residence/

Същевременно активно представляваме собственици на жилища в района. 

Наскоро се натъкнахме на нова двуетажна къща, подходяща за многочленно семейство. На всеки етаж има по няколко спални, както и отделна баня. Разпределението позволява пълна независимост на децата ви и спокойствие за вас - те ще имат собствени стаи на самостоятелен етаж, а вие ще успявате да се насладите на сън до късно без шум в коридора. Двата декара двор пък са напълно достатъчни за игри, барбекю с гости, излежаване на слънце и дори сутрешен спорт. А споменахме ли за гледката към Копитото и към София? Няма да я описваме – снимката говори сама!

Имотът е представляван от Поли Кирова – тя ще се радва да отговори на вашите въпроси и да ви покаже красотата му на живо. Свържете се с нея на +359 885 835 852 или p.kirova@galardo.bg
 

КЪЩА, Бистрица цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - с.Бистрица | Недвижими имоти | Цени> КЪЩА ПОД НАЕМ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БИСТРИЦА КЪЩА ПОД НАЕМ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БИСТРИЦА КЪЩА ПОД НАЕМ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В БИСТРИЦА';

Направи запитване