КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША

Цена на кв.м.: € 7

€ 2,500

  • Референтен номер: 2027
  • Квартал: Симеоново
  • Квадратура: 360 кв.м
  • Подова настилка Паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Гараж
  • Отопление ТОК, ГАЗ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2008 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Симеоново , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Тома Станишев тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Тома Станишев
Позиция - Управител
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 886 899 840
Електронна поща - t.stanishev@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate с удоволствие представя на Вашето внимание триетажна къща с прекрасен вътрешен двор в кв. Симеоново.
Къщата е с реално застроена площ от 360 кв.м. и разполага със следното разпределение:
• Първо ниво: входно антре, просторна всекидневна с трапезария и напълно оборудван кухненски бокс, санитарно помещение, директен достъп до вътрешния двор
• Второ ниво: просторна родителска спалня с гардеробно помещение и самостоятелна луксозна баня с тоалетна; 2 спални, баня в вана и тоалетна, тераса с изглед към Витоша и вътрешен двор
• Трето ниво: просторна спалня, кът за отдих, баня с тоалетна
• Сутерен: складово помещение, гардеробно и перално помещение
• облагороден вътрешен двор с 354 кв.м. площ и градинско обзавеждане
• 2 гаража
Имотът се предлага напълно обзаведена с модерни мебели, като всяка от стаите има свой собствен стил. Подовите настилките са паркет, гранитогрес, мокет и теракот. Сградата е изцяло окабелена за интернет, кабелна телевизия, телефон. Къщата е обезопасена с аларма и СОТ. Отоплението е на газ и на ток.
Къщата се намира в комплекс с денонощна охрана, контролиран достъп и поддържани общи части и зелени площи. Локацията е с отличен целогодишен достъп. Цената е без ДДС
За повече информация относно този имот, моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Симеоново | Недвижими имоти | Цени> КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША КОМФОРТ И СТИЛ НА ТРИ ЕТАЖА В ПОДНОЖИЕТО НА ВИТОША';

Оглед