ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС

Цена на кв.м.: € 8

€ 800

  • Референтен номер: 2363
  • Квартал: Бояна
  • Квадратура: 102 кв.м
  • Подова настилка Паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Подземен гараж
  • Отопление ГАЗ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2009 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Бояна , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate ви представя един внимателно подбран и проверен имот , който е част от богатото ни портфолио от обзаведени луксозни апартаменти в град София. Имотът се намира в кв. Бояна в полите на Витоша планина. Апартаментът е двустаен в нова сграда от 2009 год . С асансьор обслужващ всички апартаменти , охрана и видео наблюдение.

Разпределение на апартамента:
• Просторната всекидневна / трапезария/ е светла и привлекателна с големи прозорци от двете страни на помещението , голям диван и удобни столове, телевизор,голямо пространство и стилна зона за хранене.
• Преходна кухня с италиански дизайн напълно оборудвана с всичко необходимо: фурна,микровълнова, хладилник, миялна и кафе машина
• Входно антре- с видео телефон за посетителите
• Спалня с големи прозорци, стилно двойно легло с нощни шкафчета , вграден гардероб
• Баня
• тераса

Подовата настилка в апартамента е дървен паркет и плочки в коридорите. Апартаментът разполага с климатик. Има Wi-fi във всяка стая. Сградата разполага с подземен гараж и надземен външен за посетители. В същата сграда предлагаме и други свободни апартаменти под наем.

За повече информация относно този имот , моля свържете се с нашият екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Бояна | Недвижими имоти | Цени> ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС';

Оглед