MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ

Цена на кв.м € 5

€ 1,500

  • Референтен номер 3206
  • Квартал Оборище
  • Квадратура 300 кв.м.
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Обзавеждане Необзаведен
  • Паркинг Гараж
  • Етаж 5
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен 2003 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Оборище , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Поля Кирова тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Поля Кирова
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 835 852
Email - p.kirova@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Многостаен необзаведен апартамент, част от 6 етажна жилища сграда от 2003год. с асансьор, домофон и портиер.. Разположен е на 5-ти етаж, с изложение север//запад/изток/ юг. Подовите настилки са паркет и гранитогрес. Разпределение: всекидневна, оборудванa кухня ( 30кв.м), 4 спални, 3 бани (с душ кабина и вана), 4 тоалетни. Има мазе, гараж ,3 тераси. Отоплението е на ТЕЦ, има и 3 климатика, двойна камина. Кабелна ТВ, Телефон, Internet. Намира се в близост до бул. Евлоги Георгиев и Мадрид. N-П 3206. Апартаментът ще е свободен от 15.08.2018г.


Защо да използвам услугите на брокер?

Наскоро ви споделихме как да откриете и разпознаете добрия консултант по недвижими имоти. Често обаче изниква и въпросът „Защо си струва да използвам и заплащам услугите на брокер?“. Затова решихме да напишем кратък материал, в който да откроим ползите от нашата услуга.

 

Познаване на пазара

 

Професионалистът в областта на недвижимите имоти познава пазара и неговите движения отлично. Неговата работа предполага ежедневно запознаване с налични оферти, както и техните продажни и наемни цени. Благодарение на това той може да ви бъде полезен с препоръка за конкретни, добре развиващи се райони, ако търсите имот; и със съвет за реалистичната оценка и позициониране на вашата собственост, ако предлагате такъв.

 

Обща цел

 

Ако сте собственик, целта на брокера е да ви помогне да продадете (или отдадете) имота си възможно най-бързо, на възможно най-добра цена. Ако брокерът представлява едновременно собственик и потенциален купувач/наемател, той влиза в ролята на медиатор, за да доведе преговорите до финал, който е в съобразен и с двете страни. Запомнете, че консултантът по недвижими имоти също има интерес да договори възможно най-добри условия - не само заради очакваното възнаграждение, но и за да получи добър клиентски отзив и препоръка от вас.

 

Спестено време

 

Вашият брокер ще събере подробна информация, за да разбере какво търсите. От този момент, негова задача е да ви спести време, като прегледа десетки (и дори стотици) оферти, така че да намери имот, който отговаря на очакваните местоположение, размери и цена. Ако сте собственик, той ще се постарае да намери наемател в съответствие с вашите изисквания. Някои собственици предпочитат да дадат имота си на семейство, или пък на човек без домашни любимци. Спрямо тези или други, цитирани от вас съображения, консултантът ще отсее клиентите, които се интересуват от имота, и ще ви срещне само с правилните хора, които са готови за сделка.

 

Реклама

 

Консултантът ще се погрижи да представи имота ви по атрактивен начин и да направи така, че рекламата да достигне до възможно най-много потенциални клиенти. Негова задача е да организира заснемането на качествени кадри, да създаде изчерпателно и интересно описание и да рекламира на всички подходящи за целта места – проактивен контакт с клиенти, търсене на препоръки, публикации на уебсайта на брокерската агенция, публикации в сайтове за имоти, публикации в социалните мрежи, дни на отворените врати и т.н.

MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Оборище | Недвижими имоти | Цени> MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ MНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ';

Направи запитване