ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК

Цена на кв.м.: € 5

€ 700

  • Референтен номер: 4312
  • Квартал: Лозенец
  • Квадратура: 130 кв.м
  • Подова настилка Паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Подземен гараж
  • Етаж 1
  • Отопление ТОК
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2010 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Лозенец , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate представя на вашето внимание напълно обзаведен 3-стаен апартамент в един от най-престижните квартали Лозенец, на входа на Южния парк. Добра локация в близост до Центъра.

Апартаментът е част от 6- етажна луксозна сграда от 2010 год. с домофон и асансъор , намира се на 1ви етаж.
Разпределение:

2 спални, напълно оборудвана кухня , 1 баня , 2 WC, тераса.

Отоплението е на ток, има и климатик. СОТ , подземен гараж - 50 евро и 24 часова охрана.

Офертата е за директни клиенти на агенцията.

За повече информация се свържете с нашият екип.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Лозенец | Недвижими имоти | Цени> ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК ЛУКСОЗЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ЮЖНИЯ ПАРК';

Оглед