ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША

Цена на кв.м.: € 1,172

€ 92,550

  • Референтен номер: 4415
  • Квартал: Витоша
  • Квадратура: 79 кв.м
  • Подова настилка Цимент
  • Обзавеждане Необзаведен
  • Етаж 7
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2017 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Витоша , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Поля Кирова тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Поля Кирова
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 835 852
Електронна поща - p.kirova@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Имаме удоволствието да Ви представим апартамент в новострояща се жилищна сграда съобразена със съвременните изисквания на градския живот.
Апартаментът се разполага нa 7-ти етаж в сграда с контролиран достъп, поддържани общи части и зелени площи и предлага следното разпределение:
• всекидневна с трапезария и кухненски кът
• спалня
• баня с тоалетна
• тоалетна за гости
• тераса

Апартаментът е със застроена площ 65 кв.м.

Акт 16 - септември  2017 г.
Проектът за тази модерна и функционална сграда предвижда иновативно и качествено изпълнение, както и възможност за избор на жилища и помещения от търговски тип на различни етажи и с различна квадратура. Апартаментите се предлагат с цялостно окабеляване, монтирани ключове и контакти, ВиК изводи на тапа, 5-камерна PVCдограма с нискоемисионно и мултифункционално стъкло.
Предвидено е централно парно отопление. Към апартамента има и мазе.
Сградата е с удобна и атрактивна локация предвид бързия достъп до главни пътни артерии, парк, търговски обекти и градски транспорт.
Има възможност за закупуване на подземно паркомясто на стойност от 8000 евро. Обявените продажни цени са с включен ДДС.
Срокът, предвиден за завършване на сградата и въвеждането й в експлоатация е м. септември 2017 година.
За повече информация относно този имот, моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Витоша | Недвижими имоти | Цени> ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ НОВ ДОМ В КВ. ВИТОША';

Оглед