ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА

Цена на кв.м € 1,505

€ 1,000,000

  • Референтен номер 4416
  • Квартал Център
  • Квадратура 664.38 кв.м.
  • Подова настилка Паркет
  • Етаж 9, 10
  • Отопление ТОК
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен 2010 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Тома Станишев тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Тома Станишев
Позиция - Управител
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 886 899 840
Email - t.stanishev@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate представя на Вашето внимание разкошен многостаен апартамент в центъра в близост до Съдебната палата. Апартаментът се разполага на две нива в нова сграда с поддържани общи части и денонощна охрана предлага следното разпределение:
Първо ниво – девети етаж:
• самостоятелна всекидневна с няколко обособени къта за отдих
• съвременна напълно оборудвана кухня с просторна трапезария
• спалня за гости с прилежаща луксозна баня с тоалетна
• тоалетна за гости и перално помещение
• просторна тераса с площ от 165 кв.м. със страхотна панорама
Второ ниво – десети етаж:
• родителска спалня с прилежаща луксозна баня с тоалетна
• стая, подходяща за спалня, кабинет, фитнес с прилежаща баня с тоалетна
• спалня за гости с баня и тоалетна
• панорамна тераса
Апартаментът се предлага напълно обзаведен. Разполага се на 350 кв.м. чиста жилищна площ. Интериорът е решен в комбинация от модерен и класически стил. Настилките са естествен паркет и теракот. Сградата разполага с централна система за вентилация и климатизация на ток.
Към апартамента са предвидени три паркоместа в подземен охраняем паркинг, включени в продажната цена.
За повече информация относно този имот, моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време.
 


Как да разпознаем добрия брокер?

Консултантските професии често са недооценени или мразени. Обикновено за това си има уважителни причини, а основната от тях е, че голям процент специалисти от дадена област не се представят на ниво. Въпреки това не трябва да подценяваме ползите от съществуването на посреднически услуги. Те могат да бъдат осезаеми за клиента и се забелязват лесно, стига той да открие подходящия консултант и да му се довери.

И така, в нашия случай въпросът е – как да разберем, че ни обслужва добър брокер?

Добрият брокер е детайлно запознат със спецификите и движението на пазара на недвижими имоти. Макар да не е легитимен оценител, професионалният му опит помага да ви даде реалистична представа за стойността на имота, който желаете да продадете, закупите или наемете. Противно на всеобщото мислене, за консултантите не е изгодно да завишават прекомерно оценките си. Както знаем, търсенето и продажбата се определят от пазара. Цена, която драстично надскача пазарните нива, може изключително да забави продажбата и дори да я направи невъзможна. Опитният брокер знае това и няма да се опита да ви създаде илюзии за огромна печалба, ако тя не е възможна.

В процеса на преговори консултантът ще мисли няколко стъпки напред и редовно ще ви информира какво се случва – особено ако се откриват потенциални препятствия пред сделката или неочаквани тежести върху имота. Въпреки че е на ваша страна и ви представлява, брокерът няма да се притеснява да ви каже, когато не сте прави, и да предложи алтернативен подход.

В случай че търсите жилище под наем, добрият посредник няма да бърза да ви „натисне“ да сключите сделка, ако имате колебания. Той ще продължава да търси подходящи предложения, докато не намери такова, което удовлетворява изискванията ви. Неговата цел е да направи клиента щастлив и е наясно, че ако създаде неприятно впечатление, ще получи лош отзвук и никога няма да бъде препоръчан във вашето обкръжение. Добрият брокер се грижи за репутацията си и винаги се старае да удовлетвори очакванията на клиентите си или дори да ги надмине.

Освен да следи развитието на пазара, да ви съветва за цени и да посредничи при преговори, брокерът има и още една изключително важна задача: да ви информира за вашите задължения и права. Работата му не свършва с това да свърже клиент с продавач или наемодател. Той трябва да познава административния процес по закупуване и наемане на жилище, за да ви помогне с оформянето и придвижването на нужните документи – независимо от коя страна на сделката се намирате.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център | Недвижими имоти | Цени> ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕНТХАУС В СЪРЦЕТО НА СТОЛИЦАТА';

Направи запитване