ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ

Цена на кв.м € 746

€ 2,500,000

  • Референтен номер 4739
  • Квартал Люлин - център
  • Квадратура 3352 кв.м.
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Люлин - център , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Email - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Магазинът е на 1 етаж, със сутерен:
- Застроена площ на магазина – 1 302 кв. м.;
- Застроена площ на сутерена – 1 179 кв. м.

Офисната част на сградата е на 5 етажа, със:
- Застроена площ – 350 кв. м.;
- РЗП – 1 750 кв. м.

Обектът е с изградена инфраструктура и вертикална планировка. Сградата е свързана с централен водопровод и канализация. Сградата е с централно отопление от ТЕЦ, има собствена абонатна станция. Също така има изградена охладителна и вентилационна система с централен охладител (чилер).

В офисната част има изграден панорамен асансьор.

Обектът разполага още с масивен собствен трафопост, пожароизвестителна инсталация, телефони и СОТ с камери за видеонаблюдение.

Има изградени билбордове на покрива на магазина и офиса, както и един самостоятелен тристранен билборд с височина 11 метра.

В обекта има монтиран дизелов генератор за резервно електрическо захранване.

Има изграден и открит паркинг с 32 паркоместа.

Сградата е с одобрени проекти по всички части съгласно Закона за устройство на територията (ЗУТ), с разрешение за ползване по изискванията на ЗУТ, издадено през 2002 г.

Обектът се продава с условие за 10-годишно ползване от „Киров“ АД на основание подписан договор за наем, с опция след изтичане на същия имотът да бъде купен обратно от „Киров“ АД.
 


Там, където царете живеят на село

Знаете ли, че в Бояна са живели аристократи още от XIII век, но въпреки това тя губи статута си на село чак през 1961г.? Днешният луксозен квартал някога е бил летен дом на севастократор Калоян – за него е построена и Боянската църква. Портретите и надписите в църквата са единствените достоверни източници на информация за личността и потеклото на владетеля.

Бояна запазва престижа си през годините – чак до днес. Тя винаги е била дом на представители от суверенния и политическия елит. По време на социалистическия строй в Бояна се изгражда комплекс, който става официална резиденция на Държавния съвет на НРБ. Мястото е избрано заради голямата площ и близостта до ключови пътни артерии. Една от тях - бул. България - е построена специално за да осигури бърза връзка на Бояна с центъра на столицата.

След 1989г. комплексът е реституиран, а в района започва устремно развитие на частното строителство. Бояна се превръща в луксозно предградие на София и желан семеен квартал, комбиниращ лукс, природа и бърз достъп до града. 

Galardo също има отношение към района и участие в неговото развитие. През 2017г представихме последния си строителен проект – Galardo Boyana Residence - http://www.galardo.bg/boyana-residence/

Същевременно активно представляваме собственици на жилища в района. 

Наскоро се натъкнахме на нова двуетажна къща, подходяща за многочленно семейство. На всеки етаж има по няколко спални, както и отделна баня. Разпределението позволява пълна независимост на децата ви и спокойствие за вас - те ще имат собствени стаи на самостоятелен етаж, а вие ще успявате да се насладите на сън до късно без шум в коридора. Двата декара двор пък са напълно достатъчни за игри, барбекю с гости, излежаване на слънце и дори сутрешен спорт. А споменахме ли за гледката към Копитото и към София? Няма да я описваме – снимката говори сама!

Имотът е представляван от Поли Кирова – тя ще се радва да отговори на вашите въпроси и да ви покаже красотата му на живо. Свържете се с нея на +359 885 835 852 или p.kirova@galardo.bg
 

ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Люлин - център | Недвижими имоти | Цени> ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ ТЪРГОВСКА СГРАДА С МАГАЗИН И ОФИСИ';

Направи запитване