СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД

Цена на кв.м.: € 133

€ 3,000,000

  • Референтен номер: 4740
  • Квартал: Суходол
  • Квадратура: 22602 кв.м
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Отопление ГАЗ
  • Вид строителство Тухла

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Суходол , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Площта на поземления имот е 22 602 кв. м.
Сутеренът е със ЗП – 2 392 кв. м.
На кота ± 0.00 ЗП е – 1 752 кв. м.
Офисите на II етаж са със ЗП – 729 кв. м.
Обща РЗП – 4 872 кв. м.
Халето за съхранение на машини е със ЗП – 696 кв. м.

На застроената площ с паркинга за камиони има и озеленяване.

Сградата е с масивна стоманобетонна конструкция, на 2 етажа, със сутерен за складове. Отделно има изградена сграда за съхранение на масла с каломаслоуловител и хале за съхранение на машини и съоръжения.

Обектът има изградена инфраструктура и вертикална планировка. Снабден е с питеен водопровод и има собствена пречиствателна станция за битови и фекални води поради липсата на канализация.

Захранен е с електроенергия със собствен трафопост и генератор за резервно елетрозахранване.

Сградите се отопляват с газ, централно захранване. Има монтирани и пуснати в действие два газови котли.

Също така има изградена централна климатична инсталация с чилър за цялата сграда.

Има изградени пожароизвестителна инсталация, телефони, СОТ и камери за видеонаблюдение.

Има два самостоятелни тристранни билборда, всеки с височина 18 метра, и един монтиран на покрива на сградата.

За обекта има изготвени проекти по всички части, надлежно одобрени сългасно изискванията на ЗУТ. Има издадено Разрешение за ползване съгласно ЗУТ от 2007 г.

Обектът се продава с условие за 10-годишно ползване от „Киров“ АД на основание подписан договор за наем, с опция след изтичане на същия имотът да бъде купен обратно от „Киров“ АД.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Суходол | Недвижими имоти | Цени> 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД';

Оглед