СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД

Цена на кв.м.: € 133

€ 3,000,000

  • Референтен номер: 4740
  • Квартал: Суходол
  • Квадратура: 22602 кв.м
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Отопление ГАЗ
  • Вид строителство Тухла

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Суходол , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real Estate тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real Estate
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - office@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Площта на поземления имот е 22 602 кв. м.
Сутеренът е със ЗП – 2 392 кв. м.
На кота ± 0.00 ЗП е – 1 752 кв. м.
Офисите на II етаж са със ЗП – 729 кв. м.
Обща РЗП – 4 872 кв. м.
Халето за съхранение на машини е със ЗП – 696 кв. м.

На застроената площ с паркинга за камиони има и озеленяване.

Сградата е с масивна стоманобетонна конструкция, на 2 етажа, със сутерен за складове. Отделно има изградена сграда за съхранение на масла с каломаслоуловител и хале за съхранение на машини и съоръжения.

Обектът има изградена инфраструктура и вертикална планировка. Снабден е с питеен водопровод и има собствена пречиствателна станция за битови и фекални води поради липсата на канализация.

Захранен е с електроенергия със собствен трафопост и генератор за резервно елетрозахранване.

Сградите се отопляват с газ, централно захранване. Има монтирани и пуснати в действие два газови котли.

Също така има изградена централна климатична инсталация с чилър за цялата сграда.

Има изградени пожароизвестителна инсталация, телефони, СОТ и камери за видеонаблюдение.

Има два самостоятелни тристранни билборда, всеки с височина 18 метра, и един монтиран на покрива на сградата.

За обекта има изготвени проекти по всички части, надлежно одобрени сългасно изискванията на ЗУТ. Има издадено Разрешение за ползване съгласно ЗУТ от 2007 г.

Обектът се продава с условие за 10-годишно ползване от „Киров“ АД на основание подписан договор за наем, с опция след изтичане на същия имотът да бъде купен обратно от „Киров“ АД.
 


Galardo Boyana Residence - бутикова сграда в кв. Бояна

Galardo Real Estate представя на вниманието Ви най-новата си бутикова сграда, намираща се в кв. Бояна – Galardo Boyana Residence

Galardo Boyana Residence е най-новият ни проект - сграда, която ще ви заплени с прекрасните си гледки към полите на планина Витоша и цяла София.

Сградата е модерна и в същото време бутикова. Тя може да ви предостави спокойствието, от което се нуждаете и то съчетано с бърз и лесен достъп до центъра на София. Пътят до самата сграда е асфалтиран.

В този проект са вложени изключително много усилия, които да го направят точно това, от което се нуждаете. Бутиковата изработка, модерната архитектура, престижната локация и уникалните гледки са само част от плюсовете на сградата. Това, което прави Galardo Boyana Residence уникална е специалното дизайнерско решение за интериора й.

Galardo Boyana Residence разполага с 13 апартамента - двустайни, тристайни, четиристайни и един огромен пентхаус.

 

	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Суходол | Недвижими имоти | Цени> 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД 	СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ЗА СТРОИТЕЛНИ И ПЪТНИ МАШИНИ И МАЛОГАБАРИТНА ТЕХНИКА И СКЛАД';

Оглед