ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ

Цена на кв.м.: € 91

€ 58,000

  • Референтен номер: 4779
  • Квартал: гр.Банкя
  • Квадратура: 639 кв.м

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - гр.Банкя , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate представя на Вашето внимание слънчев парцел с отличен достъп в централната част на гр. Банкя.
Парцелът е с площ от 639 кв.м., с трапецовидна форма е, намира се в жилищна устройствена зона за малкоетажно застрояване, плътност на застрояване – 40 %, кинт – 1,3, кота корниз – 10 м. Разполага с ток, вода, канал и асфалтов достъп. Има деневилация.
Към парцела има проект за застрояване на жилищна сграда с магазинни помещения и апартаменти.
За повече информация относно този имот, моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - гр.Банкя | Недвижими имоти | Цени> ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ ПАРЦЕЛ С ГОТОВ ПРОЕКТ ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАНКЯ';

Оглед