ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР

Цена на кв.м.: € 14

€ 3,900

  • Референтен номер: 5138
  • Квартал: Център
  • Квадратура: 270 кв.м
  • Подова настилка Мокет
  • Обзавеждане Необзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Етаж 7
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2011 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Камелия Белчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Камелия Белчева
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 884 180 228
Електронна поща - k.belcheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Представяме Ви офис площ под наем в нова, луксозна офис сграда клас „А” на топ място в Идеален център. Сградата е нова, състои се от осем етажа. Строителството е извършено изключително качествено и осигурява всички необходими инсталации и съоръжения за комфорта и сигурността. На партера е разположен магазин и централния вход към сградата, разполага с товарен асансьор за автомобили и още два панорамни пътнически асансьора. Етажите на сградата позволяват организацията на работните помещения да бъде в зали тип „open space” или с леки преградни стени. Сградата разполага с подземни паркоместа на две нива. Отоплението е с централна климатизация. Офисът разполага с девет работни помещения.

За повече информация и контакти :Камелив Белчева 0884 180 228


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Център | Недвижими имоти | Цени> ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР ПРОСТОРЕН ОФИС В ТОП ЦЕНТЪР';

Оглед