Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда

Цена на кв.м.: € 1,198

€ 153,000

 • Референтен номер: 5210
 • Квартал: Хиподрума
 • Квадратура: 127.68 кв.м
 • Подова настилка Цимент
 • Обзавеждане Необзаведен
 • Етаж 6
 • Отопление ТЕЦ
 • Вид строителство Тухла
 • Завършен: 2016 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Хиподрума , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Поля Кирова тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Поля Кирова
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 835 852
Електронна поща - p.kirova@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate ви представя панорамен апартамент за продажба с разрешение за ползване, разположен  в нова сграда на тихо и озеленено място в кв.Хиподрума. Апартаментът е със застроена площ от 112кв.м. и се състои от:
- Всекидневна със светъл кухненски бокс и тераса към Витоша
- Две спални с площ 17кв.м. и 19кв.м.
- Баня с тоалетна
- Тоалетна
- Тераса

Жилището е без подови настилки, с финна замазка на пода и шпакловка на стените, радиатори, висококачествена 5-камерна дограма с трислоен стъклопакет, луксозна блиндирана врата, допълнителна звукоизолация между апартаментите.
Сградата се намира в близост до бул.България, в тиха пряка и озеленено околоблоково пространство, добра комуникация с обществен транспорт и новоизграждаща се метростанция.
Апартаментът е ориентиран на югозапад и е изолиран от шума на главния булевард. Етаж 6 от 7. Изложение: югоизток/северозапад. Отоплението ще бъде решено централно, допълнително има изводи за климатици във всички помещения, дограма е ПВЦ. Продава се още един апартамент в сградата, завършен до ключ и с гараж на цена от 180 000 евро.

За повече информация относно този имот , моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед в удобно за вас време.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Хиподрума | Недвижими имоти | Цени> Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда Тристаен апартамент на тиха улица до бул.България в нова сграда ';

Оглед