ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА

Цена на кв.м.: € 2

€ 650

  • Референтен номер: 5267
  • Квартал: Дианабад
  • Квадратура: 270 кв.м
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Етаж Партер
  • Отопление ТОК
  • Вид строителство Тухла

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Дианабад , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 353 794
Електронна поща - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Представяме ви помещение със самостоятелен вход, намиращо се на партерно ниво в кооперация от 2008г.Разпределението му е както следва:
Първо ниво е разположено на партер с квадратура от 100кв.м и представлява Open space пространство.
Второто ниво е на кота минус едно,с височина 2,8 м , като е свързано с първо ниво със стълби.Помещенията обособяват едно общо светло пространство.
Луксозно подово покритие, окабеляване, с възможност за сървър и СОТ. Осветителни тела според изискванията при замервания за офис/склад. Две тоалетни , едната от която е с душ. Отопление на ток.
Предназначението на обектът би могъл да бъде съчетание на офис и складова част, фитнес, спа и фризьорски услуги, компютърни фирми, фирми продаващи козметика, йога център, езикова база, курсове...
 


Galardo Boyana Residence - бутикова сграда в кв. Бояна

Galardo Real Estate представя на вниманието Ви най-новата си бутикова сграда, намираща се в кв. Бояна – Galardo Boyana Residence

Galardo Boyana Residence е най-новият ни проект - сграда, която ще ви заплени с прекрасните си гледки към полите на планина Витоша и цяла София.

Сградата е модерна и в същото време бутикова. Тя може да ви предостави спокойствието, от което се нуждаете и то съчетано с бърз и лесен достъп до центъра на София. Пътят до самата сграда е асфалтиран.

В този проект са вложени изключително много усилия, които да го направят точно това, от което се нуждаете. Бутиковата изработка, модерната архитектура, престижната локация и уникалните гледки са само част от плюсовете на сградата. Това, което прави Galardo Boyana Residence уникална е специалното дизайнерско решение за интериора й.

Galardo Boyana Residence разполага с 13 апартамента - двустайни, тристайни, четиристайни и един огромен пентхаус.

 

ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Дианабад | Недвижими имоти | Цени> ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА ФУНКЦИОНАЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА';

Оглед