СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО

Цена на кв.м.: € 3

€ 1,650

 • Референтен номер: 5395
 • Квартал: Симеоново
 • Квадратура: 600 кв.м
 • Подова настилка Ламиниран паркет
 • Обзавеждане Необзаведен
 • Паркинг Гараж
 • Отопление локално, ТОК
 • Вид строителство Тухла
 • Завършен: 2005 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Симеоново , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 353 794
Електронна поща - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate с удоволствие представя на Вашето внимание четириетажна къща с прекрасен двор от 580кв.м. с розови храсти ,дървета и зелени площи. От асфалтираната улица към двора на къщата е направена отлична каменна настилка. Всеки един от етажите е разположен върху 150 кв.м. площ .Къщата е с 8см.външна изолация, а вътрешните стени са подобрени с гипс картон.Разпределението е следното:
• Приземен етаж:огромен вестибюл с вградени гардероби,перално помещение и тоалетна за гости.
два отделни гаража с топла връзка и котелно с излаз към двора.Вътрешна връзка към къщата от единият от гаражите.
• Първи етаж: просторна трапезария,хол с камина и напълно обурудвана кухня . Две тераси от по 20 и 30 кв.м с декоративни железни парапети.Самостастоятелна стая за офис .Тоалетна.
• Втори етаж: общо 4 спални , две от които са по-големи и с вградени гардероби. Две бани с тоалетна..Към всяка от спалните има балкон.
• Трети етаж:представлява напълно оборудван самостоятелен мансарден апартамент с трапезария,хол,кухненски бокс и баня с тоалетна.
Подовите настилките са естествен паркет и теракот. Сградата е изцяло окабелена за интернет, кабелна телевизия, телефон. Къщата е обезопасена със СОТ система. Отоплението е индивидуално на ток и с климатици. Намира се в близост до ул.Симеоновска е с отличен целогодишен достъп.Предлага се необзаведена.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

 СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Симеоново | Недвижими имоти | Цени> СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО СТИЛНА КЪЩА В КВ. СИМЕОНОВО';

Оглед