ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН

Цена на кв.м.: € 8

€ 900

  • Референтен номер: 5403
  • Квартал: Изгрев
  • Квадратура: 120 кв.м
  • Подова настилка Ламиниран паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Гараж
  • Етаж 2
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2009 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Изгрев , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Galardo Real estate 5 тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Galardo Real estate 5
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Електронна поща - ofiice@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Тристаен луксозно обзаведен апартамент намиращ се в квартал Изгрев. Сградата е от 2009 год. С отлично поддържани общи части. Състои се от всекидневна, две спални, баня с тоалетна към нея и тоалетна за гости. Отоплението е на ТЕЦ и на ток с климатици. В цената са включени всички консумативи- градинар, денонощна охрана, поддръжка на общите части, подземно парко място с топла връзка към апартаментите, СОТ, телефон, интернет и цифрова телевизия. КЕ 4146 Само за ч.л


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Изгрев | Недвижими имоти | Цени> ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ОБЗАВЕДЕН';

Оглед