ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК

Цена на кв.м € 9

€ 750

  • Референтен номер 5411
  • Квартал Лозенец
  • Квадратура 85 кв.м.
  • Подова настилка Гранитогрес
  • Етаж Партер
  • Отопление ТОК
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен 2007 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Лозенец , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 353 794
Email - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Луксозен двустаен апартамент в един от най-престижните райони на София – кв.Лозенц, Южен парк. Намира се в луксозна сграда с изключителна фасада и перфектни общи части. Жилището се намира на партерен етж с разкошна градина и зелинина. Апартаментът разполага с:
- просторна дневна
- кухня и трапезария
- спалня
- сауна
- баня със санитарен възел
- градина
Апартаментът се отдава изцяло луксозно обзаведен. Отопление локално. Перфектна локация. Тихо и спокойно място, в непосредствена близост до Южен парк.За контакти: Снежина Райчева- 0885 353 794.
 


Там, където царете живеят на село

Знаете ли, че в Бояна са живели аристократи още от XIII век, но въпреки това тя губи статута си на село чак през 1961г.? Днешният луксозен квартал някога е бил летен дом на севастократор Калоян – за него е построена и Боянската църква. Портретите и надписите в църквата са единствените достоверни източници на информация за личността и потеклото на владетеля.

Бояна запазва престижа си през годините – чак до днес. Тя винаги е била дом на представители от суверенния и политическия елит. По време на социалистическия строй в Бояна се изгражда комплекс, който става официална резиденция на Държавния съвет на НРБ. Мястото е избрано заради голямата площ и близостта до ключови пътни артерии. Една от тях - бул. България - е построена специално за да осигури бърза връзка на Бояна с центъра на столицата.

След 1989г. комплексът е реституиран, а в района започва устремно развитие на частното строителство. Бояна се превръща в луксозно предградие на София и желан семеен квартал, комбиниращ лукс, природа и бърз достъп до града. 

Galardo също има отношение към района и участие в неговото развитие. През 2017г представихме последния си строителен проект – Galardo Boyana Residence - http://www.galardo.bg/boyana-residence/

Същевременно активно представляваме собственици на жилища в района. 

Наскоро се натъкнахме на нова двуетажна къща, подходяща за многочленно семейство. На всеки етаж има по няколко спални, както и отделна баня. Разпределението позволява пълна независимост на децата ви и спокойствие за вас - те ще имат собствени стаи на самостоятелен етаж, а вие ще успявате да се насладите на сън до късно без шум в коридора. Двата декара двор пък са напълно достатъчни за игри, барбекю с гости, излежаване на слънце и дори сутрешен спорт. А споменахме ли за гледката към Копитото и към София? Няма да я описваме – снимката говори сама!

Имотът е представляван от Поли Кирова – тя ще се радва да отговори на вашите въпроси и да ви покаже красотата му на живо. Свържете се с нея на +359 885 835 852 или p.kirova@galardo.bg
 

ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Лозенец | Недвижими имоти | Цени> ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ДО ЮЖЕН ПАРК';

Направи запитване