ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС

Цена на кв.м.: € 1,497

€ 515,000

 • Референтен номер: 5433
 • Квартал: Кръстова вада
 • Квадратура: 344 кв.м
 • Подова настилка Паркет
 • Обзавеждане Необзаведен
 • Паркинг Подземен гараж
 • Двор Да
 • Етаж 9, 10
 • Отопление ТОК
 • Вид строителство Тухла
 • Завършен: 2009 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Кръстова вада , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 353 794
Електронна поща - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Представяме Ви разкошен четиристаен апартамент, част от богатото ни портфолио от луксозни имоти в София. Апартаментът се намира в нова сграда с денонощна охрана, вътрешен парк, басейн и ред други предимства на затворен комплекс. Разполага се на две нива, на 9-ти и 10-ти етаж, като на първо ниво се намират: спалня с дрешник и прилежаща баня с тоалетна, 2 спални с обслужваща баня с тоалетна, входно антре, директен достъп до асансьор; на второ ниво се разполага просторна и светла всекидневна с трапезария и кухня, тоалетна за гости, невероятна панорамна тераса с южно изложение и площ от 50 кв.м. и покривно пространство от 130 кв.м. Апартаментът е със съвременна архитектура и функционално разположение на помещенията. Чистата площ на двете нива е 214 кв.м., като към апартамента се предлагат на разположение 2 подземни гаража и мазе. Апартаментът е напълно завършен с отлични довършителни работи и луксозни бани. Настилките са паркет, гранитогрес и теракот. Изложението на апартамента е главно юг-изток. Мезонетът е необзаведен с мебели, може да бъде обзаведен при предпочитание на клиент. Окабелено е за всички необходими комуникации, включително и терасата е свързана с топла, студена вода, озвучение. Апартаментът разполага с разкошна просторна тераса, откриваща невероятни гледки към планината и града.
За повече информация относно този имот, моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед за вас на място в удобно за вас време.
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС цени недвижими имоти за продажба и под наем в България. - Кръстова вада | Недвижими имоти | Цени> ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС ФАНТАСТИЧЕН МЕЗОНЕТ В ТОП КОМПЛЕКС';

Оглед