Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци

Цена на кв.м.: € 953

€ 183,000

  • Референтен номер: 5868
  • Квартал: Драгалевци
  • Квадратура: 192 кв.м
  • Подова настилка Ламиниран паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Паркинг Паркинг място
  • Етаж 5
  • Отопление ГАЗ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2008 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци - Драгалевци , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Поля Кирова тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Поля Кирова
Позиция - Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 835 852
Електронна поща - p.kirova@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Galardo Real Estate ви представя панорамен апартамент за продажба в затворен комплекс Водолей , Драгалевци. Апартаментът е със застроена площ175 кв.м. и се състои от :
- Просторна всекидневна с кухненски кът и трапезария
- Три спални
- Две бани с тоалетна
- Тераса с панорамна гледка към Витоша
Отопление: газ.
Жилището е довършено с висок клас орехов паркет, напълно оборудвани бани, вградена кухня. Висок клас щори Velux със слънцезатини филтри. Складово помещение на партерно ниво.
Продава се заедно с две паркоместа или гараж- цена по договаряне. 

За повече информация относно този имот , моля свържете се с нашия екип. На разположение сме да организираме оглед в удобно за вас време. За контакти: Поля Кирова 0885 835 852
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци - Драгалевци | Недвижими имоти | Цени> Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци Апартамент с три спални в затворен комплекс в Драгалевци';

Оглед