СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК

Цена на кв.м.: € 10

€ 1,500

  • Референтен номер: 6078
  • Квартал: Оборище
  • Квадратура: 150 кв.м
  • Подова настилка Паркет
  • Обзавеждане Обзаведен
  • Етаж 3
  • Отопление ТЕЦ
  • Вид строителство Тухла
  • Завършен: 2012 година

Имоти за продажба и под наем - Цени

Ако СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК - Оборище , която разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате всички обяви на Брокер - Снежина Райчева тук Всички оферти на този брокер ! Ще се радваме да бъдете наши клиенти!


Брокер - Снежина Райчева
Позиция - Старши Агент недвижими имоти
Телефон - +359 2 8 21 21 21
Мобилен - +359 885 353 794
Електронна поща - s.raycheva@galardo.bg
Всички оферти на този брокер

Gаlаrdо Rеаl Еѕtаtе ви пpeдлaгa стилно и просторно жилище в пpeдcтaвитeлнa cгpaдa с луксозни общи площи.Апартаментът е разположен на трети етаж и има следното разпределение:
- просторна дневна с трапезария
- кукненски кът
- две спални
- баня със санитарен възел
- тоалетна за гости
- мокро помещение
- три тераси
Жилището е обзаведено с всичко необходимо.Разполага с подземно паркомясто.Денонощна охрана.Поддръжката е включена в наемната цена.
За огледи и информация:Снежина Райчева- 0885 353 794
 


Как да изберем правилният имот за нас?

Покупката на ново жилище е изключително важен момент в живота на всеки човек. Без значение дали купувате имот за първи път или не, то трябва да сте много внимателни при избора си и да следите за топ факторите, които ще ви улеснят при покупката на жилище.

Цена - цената на един имот е един от основните фактори определящи целта за покупка. Ако използвате финансиране от банка – преценете внимателно какви месечни вноски можете да си позволите, за какъв период, при какви условия, какво ще е вашето самоучастие. 

Локация - мястото, на което ще се намира бъдещия ви имот е от огромно значение. След като изберете квартала, който ви харесва, направете едно проучване. Добра ли е инфраструктурата на мястото, изградена ли е стабилна транпосртна мрежа, в близост ли е до месторабота или до роднини? Не си избирайте мястото само според един критерии, защото всичките са от значение. Колкото повече критерии покрива, толкова по-добре за вас.

Квадратура  изяснете си колко голям дом търсите да закупите и колко души ще живеят в него. В новопостроените сгради реалната площ е по-малка от това, което купувате. Общата площ включва освен полезната площ на жилището, премерено до фасада и до средата на стените към съседните апартаменти, и общите части на сградата, които са пропорционално разпределени от архитекта на сградата  площообразуване). В панелните сгради, в ЕПК, ПК и някои по-стари тухлени сгради, квадратурите на жилищата, записани в нотариалния акт, са реални светли площи на имотите. Тоест написаното е застроената чиста площ.

И накрая - не бъдете нетърпеливи, защото може да допуснете сериозна грешка, особено ако се финансирате чрез кредит и избързате с покупката на даден имот. Винаги оглеждайте много внимателно имота за скрити дефекти, а стигне ли се до финализране на сделката трябва да сте сигурни, че всички документи са изрядни и по апартамента няма абсолютно никакви тежести или проблеми.

СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК - Оборище | Недвижими имоти | Цени> СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК СТИЛНО ЖИЛИЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК';

Оглед