ЗА НАС

Аз съм Тома Станишев, основател и управител на Galardo Real Estate. Роден съм във Франция, но баща ми е българин. През 2007 г. дойдох в България, за да направя проучване на пазара на недвижими имоти за един от моите клиенти - италиански фонд. Открих голяма възможност за развитие на сектора и реших да започна бизнес тук. През есента на 2007 г. основах агенция в България, която е франчайз на една от най-големите вериги агенции в света. След 5 години на българския пазар, много успешни сделки и доволни клиенти, реших да развивам собствения си бранд. Galardo Real Estate е агенция с ново име, но с много опит на този пазар и с индивидуален подход към всеки клиент.

Ще се радвам да ви помогна както в търсенето,така и в предлагането на недвижими имоти!

                             

                СНЕЖИНА РАЙЧЕВА                                                 КАМЕЛИЯ  БЕЛЧЕВА    

           СТАРШИ АГЕНТ НЕД.ИМОТИ                                    СТАРШИ АГЕНТ НЕД.ИМОТИ

                  Т +359 2 8 21 21 21                                                      T  +359 2 8 21 21 21

                   М +359 885 353 794                                                             M  +359 884 180 228

                s.raycheva@galardo.bg                                                 k.belcheva@galardo.bg

 

                              

                  ПОЛЯ КИРОВА                                                            РОСИЦА МИТОВСКА

        АГЕНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ                                     АГЕНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

               Т +359 2 8 21 21 21                                                        Т +359 2 8 21 21 21

               М +359 885 835 852                                                       М +359 884 318 848

               p.kirova@galardo.bg                                                      r.mitovska@galardo.bg

    

                                      

               РУМЯНА КРЪСТЕВА                                                      ДИЛЯНА НИКОЛОВА

                ОФИС АСИСТЕНТ                                                             ЮРИСКОНСУЛТ

               Т +359 2 8 21 21 21                                                            Т +359 2 8 21 21 21 

               М +359 885 353 795                                                           М +359 884 873 461

                office@galardo.bg                                                             d.nikolova@galardo.bg

   

        ЕМИЛИЯ ПЕЕВА

           БРОКЕР

         Т + 359 2 8 21 21 21

        М + 359 884 337 621

       e.peeva@galardo.bg

 

            

 

Каква е ролята на добрата агенция за недвижими имоти в София?

През последните години животът в столицата става все по-забързан и динамичен, а броят на хората, крачещи по улиците и надничащи от прозорците на все по-разнообразните превозни средства, значително се повишава. И преди всеки от всички тези хора да се впусне в търсене на работа или удоволствие, което да му помогне да разпусне след изморителния ден, човек трябва да си осигури жилище, достатъчно уютно, че да задоволи поне част от изискванията му. И ако се чудите как най-лесно може да се открие желаната и необходима къща или апартамент, то сме готови да дадем отговора веднага – чрез някоя агенция за недвижими имоти в София.

 

Роля на агенцията за недвижими имоти в София

Агенцията за недвижими имоти в София се занимава както с отношения на покупко-продажба, така и с отдаване под наем и наемане на жилището за определен период от време. Затова и нейните представители се намират в постоянен контакт и с двете потенциални страни по една сделка – предлагащите и търсещите жилища.

В случаите, в които обектите се отдават под наем, е възможно агенцията за недвижими имоти в София да ги управлява от името на собственика. Това означава, че тя е отговорна за събирането на наема и други такси – в случаите, в които има такива, за ремонта или частичното реновиране на имота, когато това е необходимо, както и за плащането на всички данъци и допълнителни такси върху него. В тези случаи ролята на агенцията за недвижими имоти в София е значително по-засилена, в сравнение с онези, в които агенцията за недвижими имоти в София единствено организира огледи на жилища, отдавани под наем, и урежда подписването на договора между страните.
Когато говорим за покупка на апартамент или къща, обявени за продан, агенцията за недвижими имоти в София не само се задължава да представи списък от обекти, отговарящи в максимална степен на изискванията на клиента, и да организира огледи, но и да гарантира сигурността на купувача за сключваната сделка. Това означава, че представителят на агенцията за недвижими имоти в София проучва в детайли цялостната документация, с която имотът би бил предаден на новия собственик, и може да успокои своя клиент, че интересите му по никакъв начин няма да бъдат нарушени, закупувайки къщата или апартамента.

 

Представители на агенцията за недвижими имоти в София

Лицата, работещи в агенция за недвижими имоти в София, които се намират в пряк контакт с продавачите и купувачите, наемодателите и наемателите на недвижимо имущество и съдействат за сключването на сделка между двете страни, се наричат брокери. За да чувстате сигурност, избирайки една или друга агенция за недвижими имоти в София, е важно брокерите, работещи в нея, да са спечелили доверието и уважението на възможно най-голям кръг от предходните си клиенти. Ако се чудите кои са характеристиките, които добрият брокер в агенция за недвижими имоти в София притежава, бихте могли да прочетете статията, посветена на темата, в която са изброени всички ключови качества, които гарантират честно и коректно обслужване на интересите ви.

В най-общи линии, добрият представител на агенция за недвижими имоти в София е запознат в детайли с пазарното предлагане и има реалистична преценка за ценовото измерение на обектите – доколко обявената стойност наистина отговаря на предлаганите размери и състояние на жилището. Може би най-важното качество на добрия брокер в една агенция за недвижими имоти в София е търпението. Той трябва да е спокоен и да не ви притиска да сключвате сделка в случаите, в които изпитвате колебания, а напротив – да продължава да търси най-подходящото за вас жилище, в което да чувствате комфорт и удобство. Важно е добрият представител на недвижими имоти в София да може да отговори на всичките ви въпроси в хода на процеса, тъй като познава отблизо административния процес и правата и задълженията и на двете страни в една сделка.

 

Клиенти на агенцията за недвижими имоти в София

Профилът на лицата, които се обръщат към представителите на агенцията за недвижими имоти в София, е различен. Въпреки това, те могат да бъдат разделени в няколко групи от гледна точка на демографски характеристики.
Такива са учащите и/или работещи младежи, необвързани, групи от приятели или двойки, които най-често търсят удобна локация, разнообразие и оживление дори и в късните часове на деня. Клиенти на агенцията за недвижими имоти в София често са и млади семейства с деца, за които приоритет са зелените площи,учебните заведения, разположени в близост, спокойствието и площадките за игра, а заедно с това и заведенията, лишени от излишна глъчка, но пък предлагащи уютна обстановка. Разбира се, не бива да забравяме и по-възрастните родители и двойки, търсещи подходяща атмосфера на усамотение сред шума на големия град. Далеч сме от мисълта, че този кратък списък изчерпва всички потенциални групи, които се обръщат към агенцията за недвижими имоти в София, но той има за цел да въведе и ориентира в обстановката на търсене и предлагане.

 

Търсене на жилище от агенцията за недвижими имоти в София

Когато говорим за хората, търсещи жилище, които прибягват до услугите на агенция за недвижими имоти в София, е важно да знаем кои са техните приоритети.

Местоположението е може би най-ключовото изискване, с което трябва да се съобразят представителите на агенцията за недвижими имоти в София. Имайки предвид все повечето задачи, които всички ние трябва да изпълним в рамките на деня, удобството често се оказва решаващият фактор, когато трябва да направим избор. Често агенцията за недвижими имоти в София е натоварена със задачата да предложи жилища в столични квартали с развита инфраструктура, които предлагат възможности за придвижване както с наземен, така и с подземен градски транспорт. Медицинските центрове, училищните заведения и детските градини, както и хранителните вериги и по-големите търговски центрове също са важни точки в списъка на по-голямата част от клиентите на агенцията за недвижими имоти в София. Що се отнася до локацията, доходите играят сериозна роля, тъй като централните обекти, както и тези в периферните квартали, като „Бояна“, попадат в по-високия ценови сегмент на предлагане.
И тъй като бюджетът е едно от първите изисквания, с които агенцията за недвижими имоти в София, а и във всички останали градове, трябва да се съобрази, нека обърнем внимание на силното значение на цената на търсената къща или апартамент. Някои от клиентите на агенцията за недвижими имоти, търсят жилище под наем, в което смятат да се установят временно, за определен или не съвсем точно дефиниран период от време. Други пък са привърженици на мнението, че притежанието на недвижимо имущество гарантира сигурност и по-спокоен живот, така че се интересуват от закупуване на къща или апартамент, отговарящ на поставените изисквания. Вземането на решение какъв точно да бъде търсеният от агенцията за недвижими имоти в София обект е съобразено и с още едно условие – размер на имота и големина на включените помещения. В зависимост дали апартаментът, например, е гарсониера, двустаен или тристаен, цената варира. Често пъти решението на клиента на агенцията за недвижими имоти в София е ограничено от предварително зададения бюджет, но понякога броят на помещенията в обекта има по-голяма тежест, макар и за сметка на цената, когато повече хора имат желание да се нанесат в него.
Все по-големият приток на хора в столицата и постоянното търсене на жилища във всички краища на града, донякъде ограничава предлагането, с което се съобразяват брокерите на агенцията за недвижими имоти в София. В случаите, в които не всички изисквания на клиента могат да бъдат задоволени от едно конкретно жилище, агенцията за недвижими имоти в София може да го спечели с обектите, намиращи се в непосредствена близост. Разбира се, в зависимост от профила на купувача или наемателя, те се различват, но, най-общо казано, предоставят допълнително удобство и се намират на пешеходно разстояние.

 

Предлагане на жилище от агенцията за недвижими имоти в София

Предлагането на жилище в столицата, обявено за продан или отдавано под наем, също би могло да бъде обвързано с агенция за недвижими имоти в София. В този случай, продавачът или наемодателят контактува с брокера, за да му предостави необходимото описание на апартамента или къщата, както и нужния достъп за провеждане на огледи от потенциални купувачи или наематели. Не е задължително собственикът да се намира в преки отношения с отсрещната страна – вместо това, той може да превърне брокера на агенцията за недвижими имоти в София в свой представител, отговорен за сделката. Независимо, че тук говорим за продажба, а не за парично вложение от страна на собственика, за него отново е важно да избере и да се довери на добър брокер.
Ползването на услугите на надеждна агенция за недвижими имоти в София, която се радва на позитивни отзиви, благодарение на своите представители, е гаранция за успешно подписани договори за покупка, понякога дори в по-кратък срок от очакваното. Добрият брокер на агенция за недвижими имоти в София има за задача да намери най-подходящите клиенти, които да се замислят върху възможността за покупка, като им представи обекта в най-добрата, но въпреки това реалистична светлина. Потенциалните купувачи или наематели е важно да са наясно с предимствата на имота и позитивите пред други жилища. По този начин представителят на агенцията за недвижими имоти в София ще се погрижи за интересите и на двете страни по сделката и ще благоприятства по-бързото достигане до нея.
Независимо дали се интересувате от търсене или предлагане на имот в столицата, което ви стимулира да потърсите услугите на агенция за недвижими имоти в София, не забравяйте да се запознаете добре със своите права и задължения, за да бъде сключената сделка наистина добра за вас, без някое от обстоятелствата да провокира разколебаване и размисли впоследствие. Потърсете добър брокер от избраната агенция за недвижими имоти в София, на когото да се доверите, и със сигурност ще останете доволни от крайния резултат!

 

Роля на агенцията за недвижими имоти в София
Представители на агенцията за недвижими имоти в София
Клиенти на агенцията за недвижими имоти в София
Търсене на жилище от агенцията за недвижими имоти в София
Предлагане на жилище от агенцията за недвижими имоти в София

Направи запитване

We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies.

Accept this cookie Find out more